Kontorflytt i Stockholm

Effektiva företagsflyttar & kontorsflyttar

Går ni i tankarna på att flytta kontor inom Stockholm och behöver hjälp med flytten? 

Vi på Kvalitet Transport är en flyttfirma i Stockholm som är här för att hjälpa er. Vårt erfarna team ser till att allt går snabbt och smidigt, från att packa och köra till att ställa allt på plats i det nya kontoret. Då kan du fokusera på ditt jobb medan vi tar hand om flytten.

Vill du veta mer om hur vi kan underlätta din kontorsflytt? Klicka på knappen nedan för att få en kostnadsfri offert!

Flytta företaget i Stockholm

Varför välja oss?

Välkommen till oss på Kvalitet Transport, vi har över 20 års erfarenhet av att hjälpa privatpersoner och företag med flyttar runt om i Stockholm

Vi erbjuder en helhetslösning för er flytt, inklusive packning, transport, och uppackning. Med ett engagerat team och över 2000 lyckade flyttar, garanterar vi en säker och effektiv flytt. Låt oss ta hand om er flytt så att ni kan fokusera på andra viktiga saker.

Våra tjänster

Vid sidan av kontorsflyttar erbjuder vi även ett brett utbud av andra tjänster för alla dina flyttbehov i Stockholm. Vi är experter på att hantera allt från tunga föremål som pianon till känsliga arkiv, och vi erbjuder även montering av möbler och flyttstädning vid behov.

Oavsett om du behöver hjälp med en mindre privatflytt eller behöver flytta kontor för hela ert företag, kan du lita på att vi levererar kvalitet och effektivitet varje gång.

Planering och förberedelse vid en företagsflytt

Vid planering och förberedelse av en kontorsflytt är det viktigt att börja tidigt och skapa en detaljerad checklista. Det hjälper till att identifiera vad som ska flyttas och vart allting ska stå när man kommer till sitt nya kontor. 

Välj en professionell flyttfirma. Att välja rätt partner för er företagsflytt är viktigt för att säkerställa att allting går smidigt och problemfritt.

Packa i god tid och märk alla lådor tydligt efter innehåll och destination. Har ni inte möjlighet att göra detta själva så kan vi självklart hjälpa er.

Kontorsflytt i Stockholm

Flyttstädning vid företagsflytt

Flyttstädning är en avgörande del av alla företagsflyttar. Efter att alla föremål har flyttats ut måste det gamla kontoret städas noggrant för att säkerställa att det är i bästa möjliga skick för nästa hyresgäst eller ägare.

Vi på Kvalitet Transport hjälper er med detta och garanterar att städningen uppfyller alla hyresavtalskrav och lämnar ett positivt intryck.

Flytta säkert

Om du anlitar oss på Kvalitet Transport för din företagsflytt i Stockholm kan du känna dig trygg. Våra flyttjänster skräddarsys alltid efter kundens behov. Oavsett vilken typ av tjänst du väljer, ingår alltid vår ansvars- och transportförsäkring via Trygg Hansa, och självklart har vi transporttillstånd via Transportstyrelsen.

Dessutom erbjuder vi kostnadsfri vägledning genom hela flyttprocessen, så att du kan känna dig säker från start till mål.

Vanliga frågor om företagsflyttar