Bohagsflytt i Stockholm

Trygga privatflyttar till och från Stockholm

Vi på Kvalitet Transport är din pålitliga flyttfirma för bohagsflytt i Stockholm. Oavsett om du flyttar från en liten lägenhet eller ett stort hus, förstår vi utmaningarna och stressen som kan komma med en flytt. Vi hjälper även till med flyttar i andra delar av landet samt till och från utlandet.

Vi erbjuder skräddarsydda flyttlösningar för att säkerställa en smidig och trygg övergång till ditt nya hem. Med vår kunskap garanterar vi en effektiv service som uppfyller alla dina behov. 

Är du redo att börja ditt nya kapitel? Klicka på knappen nedan för att få en kostnadsfri offert redan idag.

Bohagsflytt i Stockholm
Lastbilar för privat och bohagsflyttar inom Stockholm

En komplett flyttjänst som du kan lita på

Vi erbjuder även andra tjänster som kan vara passande när man gör en bohagsflytt. Med allt som behöver ordnas kan det vara en stor lättnad att överlåta mer än bara transporten till din flyttfirma. För en fullständig översikt över de tillgängliga tjänsterna och för svar på eventuella frågor, tveka inte att kontakta oss.

Flyttstädning

Vi hjälper dig med din flyttstädning i Stockholm så att ditt boende lämnas över till nästa boende skinande rent.

Tunghantering

Vi gör det tunga lyftet åt dig, spara dina egna krafter och låt oss sköta tunghanteringen.

Packning

Har ni det stressigt inför flytten och vill ha hjälp med packningen, vi på Kvalitet Transport hjälper er.

Montering

Har ni möbler som behöver monteras när ni kommer på plats i nya lägenheten så kan vi självklart hjälpa er med detta.

Magasinering

Behöver ni någonstans att förvara sakerna mellan flyttarna så erbjuder vi magasinering i Stockholm till rätt pris.

Därför ska du välja oss

Välj oss för din flytt i Stockholm för vår exceptionella kundservice och pålitlighet. Vårt team är dedikerat till att ge dig en trygg och effektiv flyttupplevelse. 

Vi fokuserar enbart på dina behov, säkerställer att allt går smidigt och att dina tillhörigheter hanteras med största omsorg. Vi garanterar en service som får dig att känna dig trygg genom hela processen.

Trygg bohagsflytt i Stockholm

Om man tar hjälp av en flyttfirma när man gör sin bohagsflytt är det viktigt att rätt försäkringar finns på plats.

Vi har ansvars- och transportförsäkring via Trygg Hansa och transporttillstånd via Transportstyrelsen. Sedan följer vi självklart de allmänna branschreglerna i Bohag 2003.

Vi gör alla typer av flyttar

Vi utför alla typer av bohagsflyttar, oavsett om det gäller en liten lägenhet eller ett större hus. Vi hanterar alla aspekter av din bohagsflytt, från noggrann packning och säker transport till effektiv uppackning på din nya adress. 

Vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov.

Flyttgubbe som flyttar saker till en villa

Checklista inför flytt

Väljer ni att packa själva så kan det vara bra att ta del av våra råd – både för att underlätta för dig och för flyttfirman när privatflytten närmar sig. 

Planera i god tid

Börja planera din flytt flera veckor i förväg.

Boka flyttfirma

Bestäm datum och boka flyttfirma om du inte tänker flytta själv.

Rensa ut

Gå igenom dina saker och rensa ut det du inte längre behöver.

Packmaterial

Införskaffa tillräckligt med flyttkartonger, packtejp och skyddsmaterial.

Packning

Tänk på att bara packa halva flyttkartongerna med tunga saker, packa sedan andra halvan med sånt som är lätt, såsom kuddar eller filtar. Detta underlättar både för er själva och för flyttfirman.

Märkning av lådor

Märk alla lådor tydligt med innehåll och vilket rum de ska till.

Viktiga dokument

Samla alla viktiga dokument på ett säkert och lättåtkomligt ställe.

Sista inspektion

Gör en sista kontroll av den gamla bostaden för att se till att allt är med.

Adressändring

Glöm inte att göra adressändring på Skatteverket.

Hemförsäkring

Kom ihåg att teckna en ny hemförsäkring för ert nya hem.

Sänk dina flyttkostnader

När du väljer Kvalitet Transport för din flytt, kan du dra nytta av RUT-avdraget som minskar kostnaden för arbetskraften med upp till 50%. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och hjälper dig att optimera användningen av avdraget för att maximera din besparing.

Vårt mål är att göra din flytt så kostnadseffektiv som möjligt samtidigt som vi bibehåller högsta kvalitet på service. Lita på oss för en prisvärd och problemfri flytt.

Inga problem att flytta tunga saker

Spara din egen rygg och låt oss göra jobbet. Vi har hanterat tunga och otympliga föremål såsom pianon, värdeskåp och konstverk i många år. 

Vi använder rätt utrustning och tekniker för att säkerställa att även de mest komplexa objekten transporteras säkert och effektivt. Vi garanterar att din tunga last hanteras professionellt, oavsett destination. 

Flyttstädning

Flyttstädning är en viktig del av alla bohagsflyttar. När ditt hem är tömt på möbler och andra tillhörigheter, ser vi på Kvalitet Transport till att din gamla bostad städas ordentligt. Detta säkerställer att den är i toppskick för nästa boende. 

Vi garanterar att vår städning uppfyller alla krav som kan finnas i hyres- eller köpavtalet och lämnar ditt gamla hem i bästa möjliga skick.

Flyttfirma som flyttar tunga saker

En flyttfirma i Stockholm med lång erfarenhet

Kvalitet Transport är en pålitlig flyttfirma i Stockholm med lång erfarenhet av att hantera alla typer av bohagsflyttar. Med årtionden i branschen och över 2000 genomförda flyttar har vi byggt upp en djup expertis och ett starkt rykte för pålitlighet och service. 

Vi förstår vikten av förtroende vid en flytt och strävar alltid efter att leverera förstklassig service till våra kunder.

Vanliga frågor om privatflyttar