Flyttstädning i Stockholm

Vad innebär flyttstädning?

Flyttstädning är en omfattande rengöringsprocess som utförs när man flyttar från en bostad. Det inkluderar noggrann rengöring av alla ytor, från golv till tak, inklusive fönster, skåp, och vitvaror.

Målet är att återställa bostaden till ett skick som är redo för nästa hyresgäst eller ägare.

Varför är flyttstädning viktigt?

Flyttstädning är viktig för att säkerställa en ren och hälsosam miljö för de nya invånarna. Det är en markering av respekt och ansvar och ofta ett krav i hyresavtal.

En korrekt utförd flyttstädning kan också hjälpa till att säkra återbetalning av depositionen och undvika extra avgifter.

stadning
Vi erbjuder flyttstäd i Stockholm med omnejd

Varför välja Kvalitet Transport flyttstädning?

Kvalitet Transport erbjuder exceptionell flyttstädning med erfarna och pålitliga städare. Vårt team är noggrant, använder miljövänliga produkter och modern utrustning för att garantera en fläckfri bostad.

Vi förstår vikten av detaljer och strävar efter att överträffa kundernas förväntningar, vilket gör oss till ett bra val. Givetvis följer vi Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning.

Trygg flyttstädning till rätt pris

Hos oss får du trygg och pålitlig flyttstädning till ett konkurrenskraftigt pris. Vi kombinerar kvalitet med kostnadseffektivitet för att erbjuda bästa möjliga värde.

Vårt engagemang för kundnöjdhet innebär att du får en bekymmersfri städning som uppfyller alla standarder utan att spräcka din budget.

Vi utför flyttstäd i hela Stockholm

Vi täcker hela Stockholm för flyttstädning, inklusive populära områden som Södermalm, Östermalm, Vasastaden och Kungsholmen. Vår tjänst sträcker sig även till Danderyd, Huddinge, och andra närliggande kommuner.

Vårt omfattande nätverk gör det möjligt för oss att erbjuda pålitlig och effektiv service överallt.

Städning vid flytt i hela Storstockholm

Vanliga misstag vid flyttstädning

Flyttstädning kan vara en utmanande uppgift med vanliga misstag som lätt uppstår. Dessa misstag kan vara kostsamma, tidskrävande och leda till problem med nästa hyresgäst eller fastighetsägare.

Att känna till de vanligaste felen kan hjälpa till att säkerställa en mer effektiv och problemfri städprocess i de fall du planerar att genomföra flyttstädningen själv.

Underskattning av omfattningen

Ett vanligt misstag är att underskatta omfattningen av flyttstädningen. Många inser inte hur tidskrävande och detaljorienterad processen är.

Det inkluderar rengöring av områden som ofta förbises, såsom bakom apparater och inuti skåp. En noggrann planering och tidsallokering är avgörande för en grundlig städning.

Glömma viktiga städområden

Ett annat vanligt misstag är att glömma bort viktiga städområden. Detta inkluderar platser som toppen av skåp, inuti ugnen, och bakom toaletten.

Att missa dessa områden kan leda till en ofullständig städning, vilket riskerar hyresgästens deposition eller orsakar problem vid bostadsöverlåtelse.

Tips för flyttstädning i Stockholm

Tre tips för en lyckad flyttstädning i Stockholm

Har du bestämt dig för att anlita en professionell städfirma för din flyttstädning? För att säkerställa en lyckad flyttstädning i Stockholm är det viktigt att vara väl förberedd och uppmärksam på detaljer. Detta kan uppnås genom att följa några nyckeltips.

Planera i god tid

En effektiv flyttstädning börjar med god planering. Boka din städtjänst i god tid för att undvika stress och för att säkerställa att du får det datum och den tid som passar dig bäst.

En tidig bokning ger också städföretaget tillräckligt med tid att förbereda och anpassa sina tjänster efter dina specifika behov. Dessutom ger det dig tid att organisera och packa dina tillhörigheter utan att känna press från en snäv tidsram.

Var tydlig med dina förväntningar

Kommunikation är nyckeln till en lyckad flyttstädning. Var tydlig med dina förväntningar och specifika önskemål. Om det finns särskilda områden i bostaden som behöver extra uppmärksamhet, eller om du har specifika krav på städprodukter på grund av allergier, är det viktigt att informera städföretaget i förväg.

En klar och öppen dialog säkerställer att städningen utförs enligt dina önskemål och standarder.

Kolla upp referenser och omdömen

Innan du väljer ett städföretag för din flyttstädning, ta dig tid att kolla upp deras referenser och läs omdömen från tidigare kunder. Ett företag med goda referenser och positiva omdömen är mer sannolikt att leverera kvalitativa städtjänster och en professionell service.

Det ger dig också en uppfattning om företagets rykte och tillförlitlighet. Att göra denna efterforskning kan ge dig en extra trygghet och försäkra dig om att du har valt rätt företag för jobbet.

Vad ingår i vår flyttstädning?

Här kan du se vad som ingår när du bokar vårt flyttstäd i Stockholm.

- Djuprengöring av kök, inklusive vitvaror som kyl och frys samt skåp.
- Rengöring av badrum, inklusive kakel och sanitetsutrustning.
- Fönsterputsning, både in- och utvändigt.
- Dammsugning och våttorkning av alla golv och ytor.
- Avtorkning av väggar och tak.
- Rengöring av skåp och garderober, in- och utvändigt.
- Rengöring av eluttag, ljusknappar och dörrhandtag.

Att göra inför din flyttstädning

Innan flyttstädningen börjar är det viktigt att förbereda din bostad. Börja med att tömma hemmet på alla personliga tillhörigheter. Kontrollera att el och vatten är tillgängliga för städteamet.

Om det finns särskilda instruktioner eller områden som kräver extra uppmärksamhet, meddela detta i förväg. Se till att alla vitvaror är tomma och att fast inventarier är tillgängliga för rengöring.

Genom att följa dessa steg kan du säkerställa en smidig och effektiv städprocess, vilket hjälper vårt städteam att fokusera på kvaliteten på städningen.

Vi erbjuder bra priser på flyttstädning

Vad kostar flyttstädning 2024?

Priset för flyttstädning 2024 varierar beroende på faktorer som bostadens storlek och skick. Kvalitet Transport erbjuder konkurrenskraftiga priser som speglar vår högkvalitativa service.

För en exakt offert, kontakta oss med specifikationer om din bostad, så ger vi en anpassad och transparent prisuppgift.

Nyttja RUT-avdraget och få 50% avdrag direkt på fakturan

Kunder hos oss kan dra nytta av RUT-avdraget, vilket minskar kostnaden för flyttstädningen med 50%. Vi hanterar all administrativ process, så att du enkelt och smidigt kan nyttja detta avdrag. Det är ett utmärkt sätt att göra flyttstädningen mer överkomlig.

Paketpris på flytt och städ

Förutom att du kan utnyttja RUT-avdraget så erbjuder vi attraktiva paketpriser för dig som kombinerar flyttjänster, t ex en bohagsflytt eller företagsflytt, med flyttstädning.

Genom att välja vårt paket kan du spara pengar och tid. Vårt team ser till att både din flytt och städning hanteras professionellt, vilket ger en stressfri upplevelse.

Boka flyttstäd

Att boka flyttstäd med oss är enkelt och smidigt. Skicka in en förfrågan via hemsidan eller kontakta oss direkt via telefon. Vi erbjuder flexibla tider och anpassar oss efter dina behov.

Vanliga frågor om flyttstädning